Farmacia PLANAS

Farmacia PLANAS

Infantil

Com eliminar els polls.

Com eliminar els polls.

Els polls són un mal de cap constant en moltes cases on hi ha criatures. Per poder acabar amb ells existeixen al mercat diferents tipus de productes. Alguns dels més rellevants són:

- Permetrina: és un insecticida que elimina els polls. Hi ha però, alguns polls que actualment són ja resistents a les mateixes, tot i que encara es considera el producte més eficient.

- Dimeticona: els productes a base de dimeticona són molt efectius, ja que després d'aplicar-se als cabells, se sequen i ofeguen als polls, no els intoxiquen. A més, normalment no fan tanta mala olor com la permetrina i la pell les tolera millor.

- Oli essencial del té: aquest seria el producte més natural per eliminar els polls, tot i que la olor és forta i s'ha de seguir les instruccions d'ús. També es pot utilitzar com a preventiu polveritzant un parell de vegades el xampú que utilitzem habitualment.

Tots aquests productes s'han d'aplicar una setmana després del primer tractament per eliminar possibles polls que hagin nascut posteriorment. És important eliminar les llèmenes o ous dels polls del cabell, sinó no es farà net. Tot i que existeixen productes al mercat que faciliten l'extracció de les llèmenes, el millor i més efectiu és fer-ho a mà, i un a un anar treient els ous.

També és important utilitzar una pinta diferent per a cada nen. Per poder veure si hi ha polls, és necessari passar la pinta, ja que molts cops no es veuen a simple vista. D'altra banda, s'han de netejar llençols, pelutxs, la funda de la cadireta del cotxe i tot allò que pugui tenir contacte amb el cap del nen.

Hi ha alguns productes preventius com xampús o locions a base de vinagre que us poden ajudar a evitar nous contagis. Per a més informació http://www.farmaceuticonline.com/ca/familia/605-piojos

 

tornar
  • ARTÍCLES DE SALUT

    ARTÍCLES DE SALUT

    Si vols saber més coses sobre l’homeopatia, com cuidar-te, prevenir l’envelliment, eliminar els polls i moltes coses més, accedeix als nostres artícles de salut.

  • CONSULTA PERSONAL

    CONSULTA PERSONAL

    Si ens vols fer una consulta personal d'algun tema que et preocupa, fes clic aquí.