Farmacia PLANAS

Farmacia PLANAS

Desde fa molts anys a la nostra farmàcia treballem les millors marques en dermocosmètica. Per poder assessorar-te en el millor tractament, dìsposem d'un dermoanalitzador que ens permet conèixer el tipus de pell i poder recomanar les neteges, sèrums o cremes més adequades a la teva pell.

També analitzem la composició del teu cabell per conèixer els possibles motius d'una caiguda temporal o més permanent, ja siguis dona o home i poder aconsellar-te els productes més addients.

 

Aquests serveis són gratuïts i pots demanar hora o venir a la farmàcia i t'atendrem en el moment. Si vols demanar hora, ho pots fer i demanar pel Leo, l'Anna, o el Cristòfol que són els responsables de la part dermocosmètica.

D'altra banda, si ho veiem necessari o ho prefereixes, també podem preparar una crema personalitzada a la teva problemàtica en concret si no hi ha un producte al mercat que s'ajusti a les teves necessitats.

  • ARTÍCLES DE SALUT

    ARTÍCLES DE SALUT

    Si vols saber més coses sobre l’homeopatia, com cuidar-te, prevenir l’envelliment, eliminar els polls i moltes coses més, accedeix als nostres artícles de salut.

  • CONSULTA PERSONAL

    CONSULTA PERSONAL

    Si ens vols fer una consulta personal d'algun tema que et preocupa, fes clic aquí.