Farmacia PLANAS

Farmacia PLANAS

Les Flors de Bach són una sèrie d'essències naturals utilitzades per tractar diferents situacions emocionals com pors, soletat, desesperació, estrés, depressió i obssecions.

Van néixer arrel de les investigacions del Doctor Edward Bach entre els anys 1926 i 1934. El Dr. Bach tenia la teoria que les malalties físiques tenien el seu origen en la part emocional, i que si els problemes emocionals subsistien molt de temps, acabaven apareixent les malalties.

Va experimentar amb diferents flors silvestres natives de la regió de Gal.les fins a trobar 38 remeis naturals, cada un amb propietats curatives per diferents problemes emocionals. A aquestes 38 flors, se'ls diu Flors de Bach. Així va ser com va néixer la teràpia de les emocions.

A la nostra farmàcia tenim una persona especialitzada en Flors de Bach, l'Ariana, que si ho desitgeu, us fa la combinació més adequada de les flors en funció dels negits o necessitats que tingueu.

Si voleu podeu demanar hora al 938 721 505

  • ARTÍCLES DE SALUT

    ARTÍCLES DE SALUT

    Si vols saber més coses sobre l’homeopatia, com cuidar-te, prevenir l’envelliment, eliminar els polls i moltes coses més, accedeix als nostres artícles de salut.

  • CONSULTA PERSONAL

    CONSULTA PERSONAL

    Si ens vols fer una consulta personal d'algun tema que et preocupa, fes clic aquí.