Farmacia PLANAS

Farmacia PLANAS

A la farmàcia disposem de diferents serveis a la vostra disposició, a més dels personalitzats. Evidentment, el principal és l'atenció farmacèutica, estem a la vostra disposició per qualsevol dubte o consulta personal referent a qualsevol producte de la farmàcia. A més de l'atenció també disposem dels següents serveis generals:

 • Teràpia de bioressonància amb Quantum SCIO

  Aquesta teràpia ens ajuda a tractar el cos i la ment per tal d’arribar a un equilibri físic, psicològic i emocional i preservar la salut. Amb aquest aparell, realitzem una anàlisi energètic integral de l’organisme i donem una solució eficaç als desequilibris energètics diagnosticats mitjançant l’aplicació de centenars de teràpies de microfreqüències electromagnètiques, restablint així l’adequat flux d’energia, aconseguint un correcte equilibri energètic del nostre cos.

   

 • Test genètics

  Aquests test són de per vida, i serveixen per prevenir malalties, ja que els gens predisposen en un 30 % a patir una malaltia el 70 % que determina és elsnostres hàbits. Alguns dels tests més interessants que tenim són:

  Nutrigenòmic bàsic: Aquesta prova analitza els nostres gens per saber quina és la alimentació més òptima per a nosaltres i també com metabolitzem elsaliments i detoxifiquem el nostre cos. És molt útil de cara a prevenir malalties cròniques o greus a través de la nostra alimentació.

  Femgens: el femgens és molt útil per saber quin tipus de menopausia tindrem i com millorar els problemes que ens pot comportar, així com prevenir un envelliment prematur.

  Obesgens: aquest test ens permet conèixer quins són els aliments que ens van millor o com abordar la pèrdua de pes segons la nostra genètica.

  Trombogens: aquest test és molt útil de cara, per exemple, a pendre píldores anticonceptives. Sabrem la nostra tendència genètica a patir trombosis i això ens pot salvar de les seves conseqüències.

  Skingens: aquest test és per la gent que vol millorar lla seva pell. Ens diu quins són els components o aliments que ens van bé, la nostra tendència a oxidar-nos cel.lularment, i ens dóna recomanacions per prevenir.

  Mamagens: aquest test és per detectar si tenim predisposició genètica a tenir càncer de mamà, i així pòder prevenir.

  Intolerància als làctics: ens permet saber la nostra predisposició genètica a no tolerar els làctics.

  Hi ha molts altres test a la vostra disposició.

 • Tractaments personalitzats dermatolgics

  A la farmàcia disposem de dos vies per ajudar-te a tenir la pell que desitges i prevenir el fotoenvelliment. 

  1) Tracament mèdic personalitzat:

  Desde la farmàcia tens l'opció de rebre un tractament absolutament personalitzat i mèdic de la mà d'un dels instituts dermatològics amb més prestigi a nivell mundial, l'institut del Dr. Ubert. Es poden tractar totes les patologies de la pell: envelliment, taques, acnè, cicatrius, etc. El tractament consisteix en realitzar:

  - Un anàlisi de la pell del pacient amb un dels aparells més punters del mercat, el VISIA, on es poden veure totes les taques, arrugues, poros, estress de la pell. etc. d'una forma molt profunda i que a més, et dóna dades de tot el què apareixerà en breu.

  - Anàlisi de pell amb el dermoanalitzador Tanita, amb el què podem veure elasticitat, hidratació, excès de greix, etc.

  - Formulari sobre el ritme de vida de la persona: activitat esportiva, estrès, son, etc.

  Aquestes dades s'envien a l'Institut Umbert, on l'equip d'especialistes fan un diagnòstic i un tractament amb fórmula magistral amb una crema de dia, una de nit i un contorn d'ulls, a més de unes recomanacions adicionals. És el tractament més personalitzat amb uns resultats visibles en poc temps.

  2) Anàlisi dermatològic:

  El nostre equip està preparat per poder fer un anàlisi de la teva pell, ja sigui amb l'aparell VISIA o amb l'aparell de Microcaya. A partir d'aquí es marquen unes pautes amb la marca més adequada per a cada cas i es fa un seguiment al llarg de l'any. Heu de pensar que a la farmàcia, l'equip coneix les composicions dels productes i, en el nostre cas, procurem tenir les millors marques en funció de la seva qualitat, composició, estudis i resultats.

   

 • Dietes

   

  Les dietes han evolucionat molt i ara ja no és sols quantes calories mengem, sinó també veure la qualitat d’aquestes calories, si descansem, si fem prou exercici, si tenim malalties inflamatòries cròniques. Ja tampoc l’objectiu d’una dieta és sols aprimar, pot ser per no tenir acnè, evitar o prevenir al.lèrgies, per esportistes. Us podem oferir un servei complert per a conseguir els vostres objectius de forma saludable.  També disposem de la tecnologia més avançada per mesurar aspectes com l’estructura corporal, estress oxidatiu i altres que afecten al pes de les persones.

   

   

 • Fitoterpia - Apoteca Natura

  Som farmàcia Apoteca Natura i per tant, formem part d'una xarxa de farmàcies especialistes en teràpies naturals. Disposem de marques punteres en tractament amb plantes medicinals. Són marques amb composions i formats molt innovadors. També fem serveis gratuïts de detecció de problemes de salut, que podreu trobar a http://www.apotecanatura.es

   

   

 • Deshabituació tabàquica

   Si vols deixar de fumar, nosaltres t'acompanyem en el procés. Et marquem fites i t'assessorem amb tots els dubtes que tinguis i problemes que et puguin aparèixer al llarg del camí. Demana hora!

 • Homeopatia

  A la farmàcia portem molt temps especialitzant-nos en homeopatia. Si necessiteu informació o assessorament, no dubteu a preguntar-nos.

 • ARTÍCLES DE SALUT

  ARTÍCLES DE SALUT

  Si vols saber més coses sobre l’homeopatia, com cuidar-te, prevenir l’envelliment, eliminar els polls i moltes coses més, accedeix als nostres artícles de salut.

 • CONSULTA PERSONAL

  CONSULTA PERSONAL

  Si ens vols fer una consulta personal d'algun tema que et preocupa, fes clic aquí.