Farmacia PLANAS

Farmacia PLANAS

La targeta client va néixer per poder donar beneficis a les persones que són fidels a la nostra farmàcia. Amb ella tens les següents avantatges:

 • 5% de descompte en tots els productes de parafarmàcia. Aquests productes inclourien la dermofarmàcia, alimentació infantil, higiene corporal, fitoteràpia, etc. Seria tot allò que no es considera medicament, ja que els medicaments, per llei, no poden tenir descompte.

 • 50% de descompte en test sanguinis (col.lesterol, sucre, etc.)

 • 10% de descompte en el servei de dietètica.

 • Mesura de la pressió arterial gratuïta.

Si desitges fer-te el carnet client, sols has d'omplir les dades següents i recollir-lo el dia que vinguis a la farmàcia. En tres dies aproximadament, el tindrem preparat. Si tens algun canvi en les teves dades o l'has perdut, també ho pots indicar aquí mateix

TARGETA NOVA RENOVACIÓ PER PÈRDUA CANVI DE LES DADES PERSONALS
Si No
Dermocosmètica Infantil Homeopatia Dietètica Plantes medicinals Salut en general

(*) Camp obligatori

La Farmàcia Planas es compromet a cumplir en tot momento la legislació vigent en relació a la protecció de dades personals i en particular , La llei orgánica de protecció de dades de carácter personal (LOPD). La Farmàcia Planas té degudament inscrit i registrat davant de l'Agència de Protecció de Dades el seu fitxer "clientes" amb el número 2052930706, que incorpora dades de carácter personal i compleix d'aquesta forma amb les prescripcions legals vigents sobre això. En compliment del què disposa la LOPD, podràs exercitar els teus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i d'oposició, contactant amb la nostra farmacia en persona, per telèfon o per correu electrònic. Per tal de poder fer-ho, és necessari que especifiquis el teu nom, cognoms, adreça i telèfon. Sols es podran donar d'alta les persones majors d'edat. En cas contrari, requeriran una autorització expressa dels seus pares o tutors, adjuntant una fotocòpia dels seus DNI.

 • ARTÍCLES DE SALUT

  ARTÍCLES DE SALUT

  Si vols saber més coses sobre l’homeopatia, com cuidar-te, prevenir l’envelliment, eliminar els polls i moltes coses més, accedeix als nostres artícles de salut.

 • CONSULTA PERSONAL

  CONSULTA PERSONAL

  Si ens vols fer una consulta personal d'algun tema que et preocupa, fes clic aquí.