×

Descobreix els hidrolats de Pranarom en el teu ritual de bellesa i per a la teva salut

Què són els hidrolats?
Un hidrolat s'obté a través de la destil·lació per arrossegament de vapor d'aigua d'una planta aromàtica. És l'aigua que acompanya el procés pel qual obtenim un oli essencial. Es recullen durant el primer quart d'hora de la destil·lació i s'envasen directament per a garantir la seva qualitat i la seva acció terapèutica. Contenen un 1% de molècules aromàtiques, això els permet ser beneficiosos i aptes per a tothom.

Els hidrolatos de Pranarôm s'obtenen a través de planta fresca amb certificació biològica. No es dilueixen (no se'ls afegeix aigua) ni se'ls afegeixen additius (sense perfums ni conservants). Un altre avantatge és que estan condicionats en un envàs aerosol metàl·lic amb aire comprimit. Això permet l'aplicació a través d'una suau boira, sense gas propulsió, i evitar així la seva fàcil contaminació.

Olfativamente es diferencien dos tipus d'olor: una olor floral en el hidrolato de Flor del taronger i Rosa de Damasc; i una olor herbàcia per al hidrolato de Lavanda, Camamilla romana, Arbre del te i Romero Qt verbenona.

Per a què s'utilitzen?
Els hidrolats són de gran utilitat en la nostra rutina de bellesa. Ens permeten, d'una banda, utilitzar-los com desmaquillants: polvoritza un disc desmaquillante amb el hidrolato i afegeix unes gotes d'oli vegetal. D'altra banda, com a refrescants de la pell en qualsevol moment del dia: polvoritza la cara tantes vegades com que necessitis, veuràs com la teva pell agraeix la sensació de frescor.

Són recomanats també, per a completar les formulacions de “Do it yourself”. Enriqueix una formula amb el hidrolato que més s'adeqüi al teu tipus de pell. Per exemple, un hidrolato de Flor del taronger per a tot tipus de pell o, un hidrolato d'Arbre del te per a pells amb acne.

En la salut també tenen una gran aplicació. Seran grans complements per a una pell alterada, com el hidrolato de Camamilla romana, o per a una pell irritada com el hidrolato de Lavanda. En aquest cas, es polvoritzaran abans de l'aplicació de qualsevol tractament.

Els veurem un a un:



Hidrolat de camamilla romana
Conegut per la seva influència sobre la inflamació i congestió de la pell. Serà de gran utilitat per a pells sensibles, alterades i amb vermellors.
Ajudarà a descongestionar els ulls vermells i cansats.
Apte en embaràs i nadons.


Hidrolat de lavanda
És un gran calmant de la pell. Ideal per a després de l'exposició solar o quan hi ha una irritació de la pell o del bolquer.
Indicat també quan hi ha picor i irritació en el cuir cabellut.
Apte en embaràs i des del nounat.


Hidrolato de flor del taronger
Molt utilitzada en la rutina de bellesa. Aporta lluminositat, per tant, serà imprescindible en pells apagades
Apte en embaràs i des del nounat.

Hidrolato de rosa de domàs
Amb la seva olor florar ho fa afí per a pells madures. Aporta tonicitat en pells que han perdut densitat a causa del pas del temps.

Apte en embaràs i des del nounat.

Hidrolato de romaní qt verberona
És un gran astringent. Útil després de l'afaitat o de la depilació per a ajudar a tancar el porus.
Recomanat per a cuir cabellut gras.
Apte en embaràs i nens majors de 3 anys.

Hidrolato d'arbre del te
Amb la seva acció antisèptica serà de primera opció en pells amb acne. Ideal com a complement en la higiene facial per a ajudar a reduir l'excés de sèu i els porus negres. També recomanat per a potenciar el tractament amb olis essencials en micosis o qualsevol altra infecció en la pell.
Apte en embaràs i nens majors de 3 anys.

Listado de categorias